Qigong Camp d. 5-12 februar 2021

Vi inviterer jer hermed på en uges Qigong-camp i starten af februar 2021. Ingen forkundskaber nødvendige.

Hvad er Qigong?

Qigong er Mindfullnes i bevægelse – oprindelig en gammel kinesisk form for helsebevægelser der styrker kroppen og afslapper sindet.

Og hvem er vi?

Inge Støvring: Jeg har mange års undervisningserfaring indenfor holdtræning – gymnastik, pilates, spinning, udendørs efterfødselshold og nu også Qigong. Jeg undervisninger både ude og inde og oplever hvilken fornøjelse det giver, at træne udendørs. Derfor glæder mig nu til at undervise jer i disse smukke omgivelser.

Kaja Hansen: Jeg har 5 år undervisningserfaring indenfor Qigong og har dyrket det selv de sidste 20 år. Derudover er jeg uddannet fitnessinstruktør, hvor jeg har undervist i Fitball og steparobic, samt stavgang. Også uddannet tennisinstruktør, hvor jeg er fast træner gennem 10 år i to klubber i Århus-området. Min mand og jeg har ferieret på Lanzarote de sidste 30 år og elsker øen. Derfor glæder jeg mig til at vise den til alle jer også.

Tour arrangør:

Bravo Tours står bag bookning af fly og hotel. Bravo Tours har i en mail garanteret os pengene retur, hvis udenrigsministeriet fraråder udrejse 14 dage før afrejse.

Tilmelding:

Bravo Tours hos Anni på mail amor@bravotours.dk

Pris per person i delt dobbeltværelse kr. 6.199 eksklusiv Qigong træning.

Prisen inkluderer:

• Fly Billund/Kastrup

• Ophold på valgt indkvartering

• All inklusive

• Dansktalende rejselederservice •

1 stk. bagage + 1 stk håndbagage

• Bustransport til/fra hotel

• Bidrag til Rejsegarantifonden

Tillæg for eneværelse pr. uge: 1.150 kr. (begrænset antal)

Tilkøb for havudsigt pr. uge: 200 kr.

Qigong træning/instruktion pr uge: 60€ (betales kontant til instruktøren ved ankomst).

Andre mulige tilkøb:

• Afbestillingsforsikring: 249 kr.

• Golfbag 300 kr

• Rejseforsikring: 278 kr.

• Mad ombord på flyet tur/retur: 190 kr. Betaling

Der bliver opkrævet et mindre depositum af Bravo Tours ved tilmelding. Restbeløbet opkræves en måned før afrejse.

Spørgsmål vedr. selve ugeforløbet kan stilles til:

Kaja tlf. 20 99 97 81 eller  Mail: kajahansen48@gmail.com

Hotellet

Hotel Los Hibiscos er nyrenoveret og ligger 100 m fra en dejlig badestrand, samt gåafstand til masser af restauranter og fine forretninger. https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/lanzarote/puerto-del-carmen/los-hibiscos-lejligheder/

Spørgsmål vedr. selve rejsen og hotellet, samt ændringer stilles direkte til Bravo Tours: Kontaktperson: Anni Morratz tlf 9627387 E-mail: Amor@bravotours.dk

Foreløbigt ugeprogram

Ankomstdagen fredag:

Vi holder et lille velkomstmøde på hotellet ved svømmepølen kl 14:30, når I lige har fået installeret jer. Her har vi mulighed for at præsentere os for hinanden ganske kort. Her snakker vi også om evt ture/udflugter, så vi lige kan få en fornemmelse af interessen for de forskellige muligheder. Det er jo jeres ferie og vi er kun til for at sørge for at det bliver så godt som muligt. Her er der ingen tvang. Derefter vil instruktørerne vise jer lidt rundt i byen, så I kan se hvor der er indkøbsmuligheder, se “vores” strandbar, samt hvor den daglige træning foregår. En tur på ca. 3 km. 

Allerede fredag kl. 17-18 har vi første Qigong træning sammen på stranden nedenfor hotellet.

Lørdag:  Kl. 9-10:30 Morgen Qigong på stranden. Dagen til egen rådighed. Kl. 17-18 Aften Qigong

Søndag:  Kl. 9-10:30 Morgen Qigong på stranden. Kl. 12 går vi til Calero og spiser frokost (for dem der har lyst) Kl. 17-18 Aften Qigong

Mandag:  Kl. 7-8:30 Morgen Qigong på stranden. Evt. leje biler og køre på tur. Vi skal gerne komme med forslag og køre med/vise vej. Billeje plejer at være superbilligt. Sidst gav vi 21 € for en dag. Og der er plads til 4. Kræver bare at vi har villige chauffører. Øen er ret spændende på sin egen måde. Og naturen skifter fra nord til syd, øst til vest. I syd har vi vinmarkerne, øst er det kaktusmarker og grotter, samt Cæsar Manriques hus/museum, nord har vi høje vulkaner (bjergkørsel), samt det nordligste udsigtspunk Mirador, vest har vi bl.a Club La Santa, som er et sportscenter. Her ligger også øens nationalpark Timanfaya, som ligger urørt hen efter sidste vulkanudbrud. Her er der stadig gang i vulkanen. Man kan køre rundt i området med bus. Kl. 18 kan vi evt finde en god plet, hvor vi kan se solnedgangen og lave lidt aften Qigong.

Tirsdag:  Kl. 9-10:30 Morgen Qigong på stranden. Kl. 11:30 Vandretur til Tias. Evt. vinsmagning og efterfølgende tapas. Kl. 17-18 Aften Qigong

Onsdag: Kl. 9-10:30 Morgen Qigong på stranden. Kl. 12 Vandretur til Terazza Playa, hvor vi spiser frokost. Kl. 17-18 Aften Qigong

Torsdag:  Kl. 9-10:30 Morgen Qigong på stranden. Dagen til egen rådighed. Kl. 17-18 Aften Qigong Kl. 18 Vi samles i poolbaren på hotellet til en drink eller går samlet ned til den gamle havn.

Fredag:  Hjemrejse  

Forslag til andre aktiviteter:

Der vil  være mulighed for at spille golf (fantastisk golfbane i gåafstand fra hotellet).  Betales særskilt i golfklubben.

Tennis og Padeltennis kan bookes i den nærliggende klub (ca 1,5 km fra hotellet). Kaja kan instruere i Padel og tennis, hvis der er interesse.

Mulighed for at leje cykler.

Det er både nemt og billigt at hoppe på en bus og køre ud på øen.

Noget af det, der er godt ved en sådan en Camp er, at man også får det sociale med. Der er jo mulighed for at spise sammen på hotellet ). Men vi har også et par forslag til nogle vandreture, hvor vi afslutter med at spise sammen på et par af de bedste restauranter i området. Så får I også set og oplevet det smukke og specielle landskab omkring byen. Kaja og Torben har ferieret på øen de sidste 30 år og vil tage med jer ud på turene. Vi kan foreslå byens absolut bedste frokostrestaurant Terrazza Playa, som ligger helt nede ved vandet. Det er lige før man får våde tæer ved højvande🤗. Og rosévinen koster den nette sum af 7.80€😊. Gåafstand fra hotellet ca 2,5 km. Et absolut must, er en gåtur til den næste by Calero, hvor man går den smukkeste tur langs kysten på en sti. Altså ingen biler. Vi spiser tapas på en hyggelig restaurant I den lille lystbådehavn. Der foreslår vi at gå fra hotellet kl 12. Så er der ca 5 km. Hvis man er for træt til at gå hjem igen, er der mulighed for at sejle hjem eller tage bus/taxa. Tror taxa koster 9 €. I byen Tias, som ligger i baglandet opad vulkanen (gåtur ca 5 km hver vej), kan man komme til vinsmagning og efterfølgende spise på en meget lokal tapasrestaurant. Den bedste og billigste på øen. En dejlig oplevelse.