Qigong retreat på Årø

13-16. maj 2021

DENNE DEJLIGE RETREAT ER  DESVÆRRE AFHOLDT - FØLG MED PÅ SIDEN FOR NYE DATOER, HVIS DET ER NOGET FOR DIG :-)

En af deltagerne har bagefter udtalt følgende:

Tusind tak for 4 dejlige dage på Årø med en masse ny læring om Qigong og en mærkbar fornemmelse af den ro i kroppen, som indfandt sig, når vi stod i naturen og lavede øvelser. Så dejligt! Du er en god formidler og undervejs mærkede man at små justeringer/forklaringer, som du gav os undervejs i dagens træning, kunne gøre en forskel på, hvad man fik ud af øvelsen. Hvordan fokus på vejrtrækning/åndedraget også gjorde en stor forskel i øvelserne, var mærkbart.

At vi på kun 4 dage kunne vi opnå at kendskab til så mange øvelser og til sidst sætte dem samme til et flow var en dejlig oplevelse. Her følte man virkelig at man havde rykket sig i forhold til dag 1. Jeg synes det var rigtig dejligt med to træningssessions pr dag. Det gav en god læring og man når at afprøve en del øvelser, dels når man lige er vågnet og når kroppen har været i gang i løbet af dagen.

Jeg har nydt træningen og de to foredrag om teorien bag Qigong og Anatomi som vi også fik. Det var nyttig og berigende viden, når man som jeg er ny i denne verden 😊. Gav appetit på at træne videre herhjemme og lære mere om kroppen og sammenhængen mellem krop og sind.